Γενικοί όροι ενοικίασης

Γενικοί όροι ενοικίασης

Ο οδηγός του οχήματος, θα πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχει άδεια οδήγησης για περισσότερο από 24 μήνες.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο οδηγός θα πρέπει να φέρει μαζί του τα παρακάτω:

  • Δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ (ελληνικό, ευρωπαϊκό για χώρες της Ε.Ε. ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης συνοδευόμενη από το δίπλωμα οδήγησης της χώρας του οδηγού του αυτοκινήτου) με ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον 24 μήνες πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Αποδεκτά είναι τα διπλώματα όλων των χωρών. Προϋπόθεση, για αυτά που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι οι κάτοχοί τους να έχουν τουριστική Visa.
  • Πιστωτική κάρτα.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να εμφανίζουν το όνομα του οδηγού.

Ο Μισθωτής υποχρεούται να προσέχει το Αυτοκίνητο, να το διατηρεί σε καλή κατάσταση, να ελέγχει την μηχανική του κατάσταση την στάθμη των λαδιών και του νερού, τα λάστιχα κτλ και γενικά να επιδεικνύει επιμέλεια συνετού οδηγού. Οποιαδήποτε επισκευή του Αυτοκινήτου από τον Μισθωτή ή άλλον τρίτον απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη έγκριση της Teleraise IKE. Το αυτοκίνητο απαγορεύεται να εξέλθει από την Ελλάδα καθώς και να φορτωθεί σε τρένο ή πλοίο ή άλλο μεταφορικό μέσο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Teleraise IKE. Το αυτοκίνητο απαγορεύεται να χρησιμοποιείται: α) Για να μεταφέρει πρόσωπα ή πράγματα έναντι κομίστρου, β) Για να ρυμουλκεί ή σύρει αυτοκίνητα ή άλλα αντικείμενα, γ) Για να συμμετέχει ή ακολουθεί αγώνες ταχύτητας, δ) Για υπεκμίσθωση ή παραχώρηση σε τρίτους, ε) Για σκοπούς που αντίκειται στους Ελληνικούς Νόμους, στ) Εάν ο Μισθωτής ή ο πρόσθετος οδηγός Αυτοκινήτου είναι υπό την επήρεια οινοπνεύματος, παραισθησιογόνων, ναρκωτικών, βαρβιτουρικών ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας που επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης και τις αισθήσεις του οδηγού, ζ) Κατά παράβαση οποιονδήποτε τελωνειακών, τροχαίων ή άλλων κανονισμών, η) Από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, πλην του Μισθωτή και του πρόσθετου οδηγού, για τον οποίο έχει αποδεχτεί ο Μισθωτής την ημερήσια χρέωση για πρόσθετους οδηγούς, όπως αυτή προσδιορίζεται από τον επίσημο κατάλογο της Teleraise IKE, θ) Για να μεταφέρει ή μετακινεί βαριές αποσκευές , εύφλεκτα υλικά, ρυπαρά ή δύσοσμα αντικείμενα, ναρκωτικά κτλ, ι) Για την διενέργεια παράνομων μεταφορών ημεδαπών ή αλλοδαπών ή την τέλεση παράνομων πράξεων.

Επιπλέον οδηγός/οδηγοί

Η ημερήσια χρέωση για χρήση του αυτοκινήτου από επιπλέον οδηγούς ανέρχεται σε €10,00 +ΦΠΑ ανά ημέρα και ανά οδηγό.

Τρόπος πληρωμής:

Οι κρατήσεις μέσω των ιστοσελίδων https://splendorcar.gr/ και https://actrental.gr/ προϋποθέτουν ύπαρξη πιστωτικής κάρτας για να ολοκληρωθούν. Για την παραλαβή του αυτοκινήτου απαιτείται προσωπική πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard) του μισθωτή για την προέγκριση και κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση και την εξόφληση της ενοικίασης.Το συνολικό εκτιμώμενο ποσό της ενοικίασης θα πρέπει να εγκριθεί από την πιστωτική κάρτα του οδηγού κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Το ποσό αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο για άμεση χρήση στην πιστωτική κάρτα του οδηγού και η αποδέσμευσή του ενδέχεται να διαρκέσει έως και 14 ημέρες ανάλογα με την πολιτική και τη διαδικασία της τράπεζας έκδοσης της κάρτας. Ουδεμία ευθύνη φέρει η εκμισθώτρια αναφορικά με την οποιαδήποτε καθυστέρηση από μέρους της Τράπεζας.Ο μισθωτής έχει τη δυνατότητα να προεξοφλήσει το συνολικό ποσό της ενοικίασης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου και με χρήση χρεωστικής κάρτας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επιδείξει και μία προσωπική πιστωτική κάρτα για την προέγκριση και τυχόν κάλυψη ποσών που αφορούν σε εγγύηση ασφαλιστικής ευθύνης.Η εγγύηση που έχει καταβληθεί επιστρέφεται μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό του εκμισθωτή που έχει δηλώσει πριν την ενοικίαση. Η εγγύηση επιστρέφεται το αργότερο 14 μέρες από την παραλαβή του οχήματος και εφόσον πραγματοποιηθεί έλεγχος για την κατάστασή του.Τυχόν ζημιές, επιπλέον χιλιόμετρα ή καύσιμα δύναται να κρατηθούν από την εγγύηση.

Ακυρώσεις κρατήσεων / Μη εμφάνιση:

Ακυρώσεις γίνονται δεκτές χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι γίνονται έως και 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης.

Αλλαγές κρατήσεων:

Αλλαγή σε κράτηση είναι εφικτή αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου στο +30 6946461497 ή στο 2311 807 255 και συνεπάγεται εκ νέου υπολογισμό τιμής σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων και τον ισχύοντα τιμοκατάλογο τη στιγμή της αλλαγής. Αλλαγή ονόματος μισθωτή, αριθμού πιστωτικής κάρτας ή κατηγορίας αυτοκινήτου δεν είναι εφικτή. Στην περίπτωση αυτή, η αρχική κράτηση θα πρέπει να ακυρωθεί και να πραγματοποιηθεί νέα κράτηση. Εάν ο μισθωτής επιθυμεί να παρατείνει τη μίσθωση, υποχρεούται να ειδοποιήσει την Εκμισθώτρια 24 ώρες πριν την αρχική συμφωνία επιστροφής με ηλεκτρονικό μήνυμα και να λάβει ρητή και έγγραφη αποδοχή.

Πρόωρη επιστροφή:

Στην περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση και το μισθωτήριο συμβόλαιο δεν συνεπάγεται επιστροφή χρημάτων.

Καθυστερημένη επιστροφή:

Κατόπιν της λήξης της συμφωνηθείσας ενοικίασης, ενεργοποιείται μια περίοδος χάριτος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 60 λεπτά χωρίς καμία επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιόδου χάριτος, ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μισθώματος μιας επιπλέον ημέρας.

Διαθεσιμότητα:

Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να σας διαθέσουμε το αυτοκίνητο της κατηγορίας που κάνατε κράτηση, μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτοκίνητο της αμέσως μεγαλύτερης κατηγορίας με ειδική έκπτωση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

Πολιτική καυσίμων:

Ο ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου με την οποία το παρέλαβε. Διαφορετικά θα χρεωθεί την αξία του καυσίμου που λείπει καθώς και το κόστος Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Καυσίμου το οποίο ανέρχεται σε €15,00. Ως τιμή λίτρου καυσίμου χρησιμοποιείται η μέση τιμή της περιοχής από όπου παραλαμβάνεται το αυτοκίνητο όπως αυτή εμφανίζεται στο Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας (http://www.fuelprices.gr/).

Τροχαίες παραβάσεις:

Πρόστιμα και τυχόν άλλες συνέπειες από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον ενοικιαστή του αυτοκινήτου. Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις τροχαίες παραβάσεις και πληρώνει τα αντίστοιχα πρόστιμα καθώς και τα έξοδα διαχείρισης που ανέρχονται σε €15,00 ανά παράβαση/πρόστιμο.

Κάπνισμα:

Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο μισθωμένο όχημα. Στην περίπτωση παράβασης, ο ενοικιαστής οφείλει να καταβάλλει το κόστος Υπηρεσίας Απολύμανσης το οποίο ανέρχεται σε €125,00.

Επιστροφή σε μη αποδεκτή κατάσταση:

Στην περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου σε εξαιρετικά (ασυνήθιστα) βρώμικη κατάσταση, ο Ενοικιαστής υποχρεούται να καταβάλει το κόστος Υπηρεσίας Καθαρισμού το οποίο ανέρχεται σε €15,00. Στην περίπτωση που απαιτείται βιολογικός καθαρισμός καμπίνας και χώρου αποσκευών λόγω ασυνήθιστα έντονων οσμών, κηλίδων/λεκέδων ή μεταφοράς κατοικίδιων ζώων το κόστος ανέρχεται σε €50,00.

Σύστημα εντοπισμού:

Τα οχήματα SUV και MPV διαθέτουν σύστημα πλοήγησης και εντοπισμού (GPS) που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα πολυμέσων MBUX και χρησιμοποιείται από την Teleraise IKE μόνο σε περίπτωση απώλειας του οχήματος ή άλλων έκνομων ενεργειών.

Ασφαλιστικές καλύψεις:

Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι ασφαλισμένα σε προγράμματα μικτής ασφάλισης με τις ακόλουθες καλύψεις οι οποίες υπόκεινται στους γενικούς όρους των ασφαλιστικών συμβολαίων της Teleraise IKE με την ασφαλιστική εταιρία της:

  • Αστική Ευθύνη προς Τρίτους (3PL) στην περίπτωση που προκληθούν σωματικές βλάβες σε τρίτους (συμπεριλαμβανομένων των επιβαινόντων στο μισθωμένου όχημα, εκτός του οδηγού) κατά την κυκλοφορία του μισθωμένου οχήματος.
  • Προσωπικό Ατύχημα (PAI) του εξουσιοδοτημένου οδηγού του μισθωμένου οχήματος στην περίπτωση ατυχήματος που συμβεί ενώ ο εξουσιοδοτημένος οδηγός βρίσκεται μέσα στο μισθωμένο όχημα.
  • Υλικές Ζημίες Μισθωμένου Οχήματος σε περίπτωση υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, πυρός και τρομοκρατικών ενεργειών, ολικής και μερικής κλοπής, ζημίες από φυσικά φαινόμενα, στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, διαδηλώσεις, πολιτικές ταραχές, θραύση κρυστάλλων και ιδίων ζημιών.
  • Ίδιες ζημίες: Η ασφάλιση Ιδίων Ζημιών καλύπτει τις ζημιές του ασφαλισμένου αυτοκινήτου που προκαλούνται αποκλειστικά και μόνο από σύγκρουση, πρόσκρουσή, εκτροπή, ανατροπή, πτώση και άμεσα από κακόβουλη ενέργεια τρίτων.
  • Κακόβουλη ενέργεια τρίτων θεωρείται η πρόκληση ζημιών στο ασφαλισμένο όχημα από τρίτα πρόσωπα, με αποκλειστικό στόχο το βανδαλισμό ή τη δολιοφθορά, με την προϋπόθεση ότι οι ζημιές αυτές δεν προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια στάσεων, απεργιών, οχλαγωγιών, πολιτικών ταραχών, τρομοκρατικών ενεργειών και διατάραξη της δημόσιας τάξης γενικά.
  • Περιλαμβάνονται ζημιές που θα συμβούν κατά τη διάρκεια μεταφοράς ή κατά τη διάρκεια φόρτωσης και εκφόρτωσης του ασφαλισμένου οχήματος, με πλοίο ακτοπλοϊκής γραμμής ή όχημα οδικής βοήθειας, με την προϋπόθεση ότι αυτά πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές μεταφοράς οχημάτων.
  • Μεταφορά με πλοίο του μισθωμένου οχήματος επιτρέπεται μόνον κατόπιν έγγραφης έγκρισης από την Teleraise IKE. Προκειμένου να αποζημιώνεται η ζημιά του ασφαλισμένου οχήματος, σε περίπτωση μεταφοράς με πλοίο ακτοπλοϊκής γραμμής, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του πλοίου ή στο αρμόδιο Λιμεναρχείο και το σχετικό έγγραφο να προσκομίζεται στην Εταιρεία.

Προϋπόθεση για την κάλυψη ιδίων ζημιών ή άλλου περιστατικού (πυρκαγιάς, κλοπής) είναι η καταγραφή του συμβάντος από την αστυνομία και από την φροντίδα ατυχήματος στον τόπο του συμβάντος.

Εξαιρέσεις

Οι πιο κάτω εξαιρέσεις ισχύουν όταν γίνεται ειδική παραπομπή σε αυτές, στον ειδικό όρο της κάθε κάλυψης.
  • Ζημιές που προξενούνται στο ασφαλισμένο αυτοκίνητο εξαιτίας κακής συντήρησής του.
  • Ζημιές που προκαλούνται στα ελαστικά του αυτοκινήτου, εφόσον αυτές δεν συντρέχουν με άλλες ζημιές που καλύπτονται από την παρούσα ασφάλιση.
  • Ζημιές που γίνονται κατά το χρόνο που το αυτοκίνητο κινείται εκτός οδών που προορίζονται για την κυκλοφορία αυτοκινήτων ή σε οδούς στις οποίες απαγορεύεται από τις αρχές η κυκλοφορία.
  • Οποιοδήποτε άνοιγμα αερόσακου ή λυχνίας.
Απαλλαγή ευθύνης CDW (συμπεριλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης): Η ευθύνη του μισθωτή για ζημιές στο μισθωμένο όχημα ή ολική / μερική κλοπή περιορίζεται σε:
  • €2.000,00 για τις κατηγορίες E.I.X. / SUV: GLC 200, GLC 220 D.
  • €3.000,00 για τις κατηγορίες E.I.X. / MPV: V-CLASS 250 D, V-CLASS 220 D.
  • €3.000,00 για τις κατηγορίες Φ.Ι.Χ. / VAN: SCUDO, DOBLO, DUCATO
Απαραίτητη προϋπόθεση, ο μισθωτής να έχει αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου μίσθωσης, η ζημιά να μην έχει προκληθεί από αμέλεια του μισθωτή ή από παραβίαση Κ.Ο.Κ. και να μην έχει γίνει χρήση λάθος καυσίμου. Ο μισθωτής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό ευθύνης ( βλ. παρακάτω “Απαλλαγή ευθύνης ” ) στην περίπτωση ζημιάς και να προσκομίσει άμεσα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο Δήλωσης Τροχαίου Ατυχήματος. Ζημιές στα ελαστικά, κλοπές προσωπικών αντικειμένων δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια.Διευρυμένη απαλλαγή ευθύνης ( SCDW ): Η ευθύνη του μισθωτή για ζημιές στο μισθωμένο όχημα ή ολική / μερική κλοπή μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω σε:
  • €0,00 για τις κατηγορίες Ε.Ι.Χ. / SUV: GLC 200, GLC 220 D και Ε.Ι.Χ. / MPV: V-CLASS 250 D, V-CLASS 220 D, με επιπλέον χρέωση το 10% επί του συνολικού ποσού της μίσθωσης ανά ημέρα ενοικίασης και ελάχιστο ποσό τα €200,00 ανά μίσθωση.
  • €0,00 για τις κατηγορίες Φ.Ι.Χ. / VAN: SCUDO, DOBLO, DUCATO με επιπλέον χρέωση το 10% επί του συνολικού ποσού της μίσθωσης ανά ημέρα ενοικίασης και ελάχιστο ποσό τα €200,00 ανά μίσθωση.
Απαραίτητη προϋπόθεση, ο μισθωτής να έχει αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου μίσθωσης, η ζημιά να μην έχει προκληθεί από αμέλεια του μισθωτή ή από παραβίαση Κ.Ο.Κ. και να μην έχει γίνει χρήση λάθος καυσίμου. Ο μισθωτής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό ευθύνης ( βλ. παρακάτω “Απαλλαγή ευθύνης ” ) στην περίπτωση ζημιάς και να προσκομίσει άμεσα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο Δήλωσης Τροχαίου Ατυχήματος. Ζημιές στα ελαστικά, κλοπές προσωπικών αντικειμένων δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια.Μεταφορά με πλοίο του μισθωμένου οχήματος επιτρέπεται μόνον κατόπιν έγγραφης έγκρισης από την Teleraise IKE. Στην περίπτωση μη εγκεκριμένης μεταφοράς με πλοίο. Προκειμένου να αποζημιώνεται η ζημιά του ασφαλισμένου οχήματος, σε περίπτωση μεταφοράς με πλοίο ακτοπλοϊκής γραμμής, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του πλοίου ή στο αρμόδιο Λιμεναρχείο και το σχετικό έγγραφο να προσκομίζεται στην Εταιρεία.

Λοιποί Όροι:

α) Το παρόν είναι μόνο συμφωνητικό μίσθωσης. Ο Μισθωτής δεν είναι κατά κανένα τρόπο και σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος της Teleraise IKE. Ο Μισθωτής αναγνωρίζει ότι δεν αποκτά άλλα δικαιώματα εκτός από εκείνα που αναφέρονται στο παρόν συμφωνητικό, β) Κατά την διάρκεια της μίσθωσης όλοι οι πρόσθετοι οδηγοί ευθύνονται αλληλέγγυα και εις ολόκληρων με τον μισθωτή, γ) Ομοίως σε περίπτωση που ο αντιπρόσωπος υπογράψει το παρόν μισθωτήριο, αυτός θα ευθύνεται αλληλέγγυα και εις ολόκληρων με τον αντιπροσωπευόμενο, βασική υποχρέωση ο αντιπρόσωπος να φέρει θεωρημένη εξουσιοδότηση, δ) Το συμφωνητικό αυτό υπερισχύει οποιασδήποτε άλλης προηγούμενης γραπτής ή προφορικής συμφωνίας μεταξύ της Teleraise IKE και του μισθωτή, ε) Η Teleraise IKE δεν μπορεί να παραιτηθεί από τα δικαιώματα της που απορρέουν από τον νόμο και το παρών συμφωνητικό, στ) οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων του παρόντος είναι άκυρη εάν δεν συμφωνηθεί εγγράφως, ζ) Ο μισθωτής συμφωνεί και αποδέχεται ότι όλοι οι παραπάνω όροι έχουν ισχύ τόσο στην περίπτωση του αρχικού συμφωνητικού με την Teleraise IKE όσο και στις περιπτώσεις παρατάσεως της διάρκειας της μισθώσεως ή και αντικαταστάσεως του αρχικού εκμισθωμένου αυτοκινήτου με άλλο, η) σε περίπτωση διαφοράς μεταξύ των αντιγράφων και του πρωτότυπου του παρόντος συμφωνητικού, υπερισχύει το πρωτότυπο που θα βρίσκεται στην κατοχή της Teleraise IKE, θ) τα συμβαλλόμενα μέρη αναγνωρίζουν και αποδέχονται όλους τους όρους του παρόντος συμφωνητικού ως ουσιώδες και βασικούς για τους σκοπούς αυτού.

Δικαιοδοσία

Το παρών συμφωνητικό διέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία και οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της Teleraise IKE και του μισθωτή από το παρόν συμφωνητικό. Ως υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Ενημέρωση πελάτη / προσωπικά δεδομένα

Ενημερώθηκα ότι η Teleraise IKE (οδός Εθνικής Αντιστάσεως, αρ.21, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 56430, τηλέφωνο 231 181 4200, ΑΦΜ EL099620564, αριθμός ΓΕΜΗ 042151006000) θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα αποκλειστικά και μόνον για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση του παρόντος Συμβολαίου Μίσθωσης Αυτοκινήτου, καθώς και για να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στα πλαίσια της ως άνω έννομης σχέσης (νόμιμη βάση επεξεργασίας η εκτέλεση σύμβασης). Τα δεδομένα που επεξεργάζεται η Teleraise IKE είναι το ονοματεπώνυμο, στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία επικοινωνίας, ΑΦΜ, στοιχεία πληρωμής (πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας). Επίσης, η Teleraise IKE θα επεξεργάζεται το ονοματεπώνυμο μου στα πλαίσια ελέγχου έναντι Ευρωπαϊκών και Διεθνών λιστών κυρώσεων (νόμιμη βάση επεξεργασίας η συμμόρφωση με υποχρέωση εκ του νόμου). Για την πιστοποίηση των προσωπικών στοιχείων, των στοιχείων επικοινωνίας και διεύθυνσης κατοικίας μπορεί να ζητηθούν αντίγραφα λογαριασμού τηλεφωνίας ή ενέργειας.

Η Teleraise IKE τηρεί το απόρρητο της επεξεργασίας. Η Teleraise IKE λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, διαβίβαση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Η Teleraise IKE δεν θα διαβιβάσει τα δεδομένα μου σε τρίτους, εκτός κι αν αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για την ικανοποίηση του ως άνω σκοπού επεξεργασίας. Στη κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ιδίως συνεργαζόμενες ασφαλιστικές επιχειρήσεις και εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Teleraise IKE στην Ελλάδα. Κατ ‘εξαίρεση, η Teleraise IKE μπορεί να καταστήσει προσβάσιμα τα προσωπικά μου δεδομένα σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης, οι οποίες θα ενεργούν εξ ονόματός της και με βάση τις γραπτές οδηγίες της Teleraise IKE (εκτελούντες την επεξεργασία) και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα προς όφελός τους. H Teleraise IKE θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από εσάς ή από το νόμο.

Ενημερώθηκα ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς επίσης και περιορισμού της επεξεργασίας τους. Επίσης έχω δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και φορητότητας (portability) των προσωπικών δεδομένων τα οποία παρέχονται στον υπεύθυνο επεξεργασίας για τους ως άνω σκοπούς. Τα δικαιώματα ασκούνται μέσω υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@teleraise.gr ή στον αριθμό τηλεφώνου 2311814200. Περισσότερες πληροφορίες για τη επεξεργασία των δεδομένων μου και τα δικαιώματά μου θα βρω στη Δήλωση Απορρήτου της Teleraise IKE στο teleraise.gr

Περαιτέρω, έχω δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Teleraise IKE (Εθνικής Αντιστάσεως αρ.21, Θεσσαλονίκη), Τηλ. 2311814200, Email: dpo@teleraise.gr.
go top

Κάντε Κράτηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!