Πολιτική Απορρήτου

Ενημέρωση πελάτη / προσωπικά δεδομέναΕνημερώθηκα ότι η Teleraise IKE (οδός Εθνικής Αντιστάσεως, αρ.21, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 56430, τηλέφωνο 231 181 4200, ΑΦΜ EL099620564, αριθμός ΓΕΜΗ 042151006000) θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα αποκλειστικά και μόνον για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση του παρόντος Συμβολαίου Μίσθωσης Αυτοκινήτου, καθώς και για να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στα πλαίσια της ως άνω έννομης σχέσης (νόμιμη βάση επεξεργασίας η εκτέλεση σύμβασης). Τα δεδομένα που επεξεργάζεται η Teleraise IKE είναι το ονοματεπώνυμο, στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία επικοινωνίας, ΑΦΜ, στοιχεία πληρωμής (πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας). Επίσης, η Teleraise IKE θα επεξεργάζεται το ονοματεπώνυμο μου στα πλαίσια ελέγχου έναντι Ευρωπαϊκών και Διεθνών λιστών κυρώσεων (νόμιμη βάση επεξεργασίας η συμμόρφωση με υποχρέωση εκ του νόμου). Για την πιστοποίηση των προσωπικών στοιχείων, των στοιχείων επικοινωνίας και διεύθυνσης κατοικίας μπορεί να ζητηθούν αντίγραφα λογαριασμού τηλεφωνίας ή ενέργειας.

Η Teleraise IKE τηρεί το απόρρητο της επεξεργασίας. Η Teleraise IKE λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, διαβίβαση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Η Teleraise IKE δεν θα διαβιβάσει τα δεδομένα μου σε τρίτους, εκτός κι αν αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για την ικανοποίηση του ως άνω σκοπού επεξεργασίας. Στη κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ιδίως συνεργαζόμενες ασφαλιστικές επιχειρήσεις και εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Teleraise IKE στην Ελλάδα. Κατ ‘εξαίρεση, η Teleraise IKE μπορεί να καταστήσει προσβάσιμα τα προσωπικά μου δεδομένα σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης, οι οποίες θα ενεργούν εξ ονόματός της και με βάση τις γραπτές οδηγίες της Teleraise IKE (εκτελούντες την επεξεργασία) και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα προς όφελός τους. H Teleraise IKE θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από εσάς ή από το νόμο.

Ενημερώθηκα ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς επίσης και περιορισμού της επεξεργασίας τους. Επίσης έχω δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και φορητότητας (portability) των προσωπικών δεδομένων τα οποία παρέχονται στον υπεύθυνο επεξεργασίας για τους ως άνω σκοπούς. Τα δικαιώματα ασκούνται μέσω υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@teleraise.gr ή στον αριθμό τηλεφώνου 2311814200.

Περισσότερες πληροφορίες για τη επεξεργασία των δεδομένων μου και τα δικαιώματά μου θα βρω στη Δήλωση Απορρήτου της Teleraise IKE στο teleraise.gr.

Περαιτέρω, έχω δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Teleraise IKE (Εθνικής Αντιστάσεως αρ.21, Θεσσαλονίκη), Τηλ. 231 181 4200, Email: dpo@teleraise.gr.
go top

Κάντε Κράτηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!