Mercedes V-CLASS AVANTGRANDE V 250D

Mercedes V-CLASS AVANTGRANDE V 250D

300€ανά μέρα
2023, MPV

Η νέα V-Class είναι ένα πολυτελές πολυμορφικό αυτοκίνητο που προσφέρει ευρύχωρα και άνετα καθίσματα για έως και επτά επιβάτες. Μπροστά, πλάι ή πίσω. Με την πρώτη ματιά είναι σαφές ότι η V-Class εκφράζει τέλεια τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz. Η εκλεπτυσμένη εξωτερική του σχεδίαση διαθέτει κομψές γραμμές και σπορ μπροστινή μάσκα, ενώ το ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο εσωτερικό διαθέτει υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία. Η V-Class τροφοδοτείται από μια σειρά αποδοτικών κινητήρων ντίζελ και διαθέτει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

  • Κινητήρας: 1950cm³
  • Ιπποδύναμη: 190hp
  • Κιβώτιο ταχυτήτων: 9G-TRONIC
  • Μέγιστη ταχύτητα: 205 km/h
  • Ροπή: 440 Nm
  • Θέσεις: 7

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Σύστημα LED Intelligent Light.
Ο κατάλληλος φωτισμός για κάθε περίπτωση: Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED περιστρέφονται αυτόματα κάθετα και οριζόντια, ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, και προσαρμόζονται ως προς την ένταση φωτισμού τους. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουν την ορατότητά σας. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σύστημα υποβοήθησης φωτισμού μεγάλης σκάλας και τον ενεργό φωτισμό στροφών.

Mercedes-Benz User Experience MBUX.
Με το MBUX (Mercedes-Benz User Experience), προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό ένα σύστημα πολυμέσων, το οποίο ικανοποιεί πρακτικά κάθε επιθυμία. Το αρθρωτά σχεδιασμένο σύστημα επιτρέπει διαισθητικό χειρισμό και μπορεί να εξατομικευτεί για έως 7 άτομα, καθώς και να διευρυνθεί με περισσότερες λειτουργίες: από τον ευφυή χειρισμό με φωνητικές εντολές και την ενσωμάτωση smartphone μέχρι την πλοήγηση Mercedes-Benz.

Πλοήγηση
Με το σύστημα πλοήγησης που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα πολυμέσων MBUX, η άφιξη στον προορισμό γίνεται παιχνιδάκι. Εξοικονομήστε χρόνο χάρη στη γρήγορη πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου με ευέλικτες καταχωρήσεις μέσω χειρισμού με αφή ή μετάδοσης ομιλίας. Το έξυπνο σύστημα σας καθοδηγεί αξιόπιστα στον προορισμό σας και χρησιμοποιεί τοπικές και ενημερωμένεςonline πληροφορίες.

Πακέτο υποβοήθησης
Το πακέτο υποβοήθησης είναι ένας έξυπνος συνδυασμός των 4 συστημάτων υποβοήθησης ενεργή υποβοήθηση πέδησης, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, PRE-SAFE® και σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας, τα οποία σας αποφορτίζουν και φροντίζουν για ακόμη περισσότερη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Σας υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, στη διατήρηση ελάχιστης απόστασης, στον εντοπισμό οχημάτων στη νεκρή γωνία και την αποφυγή ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, που λειτουργεί βάσει ραντάρ, διατηρεί αυτόματα την απόσταση από προπορευόμενα οχήματα και μπορεί να αποφορτίζει τον οδηγό, για παράδειγμα, κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή σε πυκνή κίνηση.

Σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Χάρη στο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus, απολαμβάνετε πάντα τον καλύτερο δυνατό φωτισμό του οδοστρώματος, χωρίς να θαμπώνονται οι άλλοι οδηγοί από τους προβολείς μεγάλης σκάλας. Έτσι, το φορτικό άναμμα και σβήσιμο των προβολέων μεγάλης σκάλας ανήκει οριστικά στο παρελθόν και μπορείτε να παραμένετε προσηλωμένοι στην οδήγηση.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.
Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο κόκπιτ και στον χώρο πίσω επιβατών υποδέχεται τον οδηγό και τους επιβάτες με ευχάριστο, έμμεσο φως. Ανάλογα με τη διάθεση, τα 3 διαφορετικά χρώματα φωτισμού, «ουδέτερο», «ηλιακό» και «πολικό», δημιουργούν μία κομψή ατμόσφαιρα θαλπωρής στο εσωτερικό. Επιπλέον, υπάρχουν 5 βαθμίδες ρύθμισης της φωτεινότητας.

AIRMATIC
Με την αερανάρτηση AIRMATIC απολαμβάνετε μια ιδιαίτερα άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης, καθώς και αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου και πιο σπορ οδήγηση σε υψηλότερες ταχύτητες, είτε οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο είτε σε έναν μεγάλο χωματόδρομο.

Είτε θέλετε να μεταφέρετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με στυλ είτε απλά θέλετε ένα πολυτελές και ευέλικτο όχημα για την οικογένειά σας, η Mercedes V-Class Avantgarde είναι μια εξαιρετική επιλογή.

go top

Κάντε Κράτηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!