Mercedes V-CLASS AVANTGRANDE V 220D

Mercedes V-CLASS AVANTGRANDE V 220D

200€ανά μέρα
2022, MPV

Η νέα V-Class είναι ένα πολυτελές πολυμορφικό αυτοκίνητο που προσφέρει ευρύχωρα και άνετα καθίσματα για έως και εννέα επιβάτες.
Μπροστά, πλάι ή πίσω. Με την πρώτη ματιά είναι σαφές ότι η V-Class εκφράζει τέλεια τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz. Η εκλεπτυσμένη εξωτερική του σχεδίαση διαθέτει κομψές γραμμές και σπορ μπροστινή μάσκα, ενώ το ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο εσωτερικό διαθέτει υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία.
Σύστημα LED Intelligent Light.
Ο κατάλληλος φωτισμός για κάθε περίπτωση: Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED περιστρέφονται αυτόματα κάθετα και οριζόντια, ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, και προσαρμόζονται ως προς την ένταση φωτισμού τους. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουν την ορατότητά σας. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σύστημα υποβοήθησης φωτισμού μεγάλης σκάλας και τον ενεργό φωτισμό στροφών.

  • Κινητήρας: 1950cm³
  • Ιπποδύναμη: 160hp
  • Κιβώτιο ταχυτήτων: 9-GTRONIC
  • Μέγιστη ταχύτητα: 195 km/h
  • Ροπή: 440 Nm
  • Καθίσματα: 9

Το ευρύχωρο εσωτερικό είναι υποδειγματικό για την κατηγορία των πολυτελών πολυμορφικών αυτοκινήτων όσον αφορά στην εργονομία, την εμφάνιση και την αίσθηση.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

ATTENTION ASSIST
Το σύστημα υποβοήθησης συγκέντρωσης οδηγού ATTENTION ASSIST μπορεί να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός και αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, αλλά και σε νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης και σας παροτρύνει να κάνετε ένα διάλειμμα.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC κάνει πιο ευχάριστο το κλίμα στο εσωτερικό του οχήματος και σας διατηρεί σε φόρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι υψηλές. Ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την παροχή και την κατανομή του αέρα σε 2 ζώνες κλιματισμού, ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις διαφορετικές επιθυμίες κλιματισμού του οδηγού και του συνοδηγού.

Ημιαυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού, TEMPMATIC στον χώρο πίσω επιβατών
Το ημιαυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC στον χώρο πίσω επιβατών καλομαθαίνει τους πίσω επιβάτες με το ευχάριστο κλίμα. Η θερμοκρασία, καθώς και η ποσότητα και η κατανομή του αέρα ρυθμίζονται αυτόματα στη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης. Οι αεραγωγοί αερισμού βρίσκονται αριστερά και δεξιά στην επένδυση οροφής.

go top

Κάντε Κράτηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!