Mercedes GLC 220 d 4MATIC White

Mercedes GLC 220 d 4MATIC White

250€ανά μέρα
2023, SUV

Ένα SUV με σπορ εμφάνιση που εντυπωσιάζει μέσα στην πόλη, αλλά και εκτός δρόμου. Η σχεδίαση της νέας GLC χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και δυναμικές αναλογίες. Διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC που παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση και σταθερότητα σε διάφορες συνθήκες δρόμου. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων που προσφέρει ομαλή και αποδοτική απόδοση, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων 9G-TRONIC.

  • Κινητήρας: 1993cc
  • Ιπποδύναμη: 194hp
  • Κιβώτιο ταχυτήτων: 9-GTRONIC
  • Μέγιστη ταχύτητα: 219 km/h
  • 0-100: 8s
  • Ροπή: 440 Νm

Η εξωτερική σχεδίαση είναι κομψή και σπορ, με χαρακτηριστική μάσκα και προβολείς LED. Στο πλευρικό προφίλ, ο συνδυασμός σπορ σχεδίασης και λεπτομερειών SUV είναι ιδιαίτερα εκφραστικός. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλούσια γκάμα χωνευτών ζαντών αλουμινίου μεγάλων διαστάσεων σε μορφή 45,7 cm (18″) έως 50,8 cm (20″). Τα νέα πίσω φώτα δύο τμημάτων είναι σχεδιασμένα ως τρισδιάστατα φώτα LED κορυφαίας ποιότητας. Ο πρακτικός σχεδιασμός δύο τμημάτων προσφέρει πιο φαρδύ πίσω καπό και μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο φόρτωσης. Ταυτόχρονα η μοντέρνα, πιο λεπτή σχεδίαση των φώτων χαρίζει περισσότερη δυναμική ακόμη και όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται. Τα νέα σκαλοπάτια επιβίβασης σε εμφάνιση αλουμινίου τονίζουν τον SUV χαρακτήρα της GLC. Είναι τοποθετημένα στο ύψος των διαμήκων φορέων και διευκολύνουν την είσοδο στο αυτοκίνητο Τα σκαλοπάτια επιβίβασης. Έχουν σπορ σχεδίαση «Shaped», δηλαδή είναι πιο στενά στην περιοχή των μπροστινών θυρών και γίνονται φαρδύτερα προς τα πίσω.

Ο εσωτερικός χώρος της νέας GLC SUV θέτει νέα πρότυπα. Υλικά κορυφαίας ποιότητας όπως η κεκλιμένη προς τον οδηγό κεντρική οθόνη, το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ή τα αναβαθμισμένα στοιχεία διάκοσμου, προσφέρουν πολυτελή άνεση, που αισθάνεστε σε κάθε διαδρομή. H νέα GLC προσφέρει μια premium και καλοφτιαγμένη καμπίνα, με άνετα δερμάτινα καθίσματα και προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX και τις πιο πρόσφατες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού. Η κεντρική οθόνη είναι η καρδιά του αυτοκινήτου. Με κλίση προς τον οδηγό και με χειρισμό μέσω αφής. Αποτελεί την ψηφιακή διασύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το όχημα, μέσω της οποίας ελέγχετε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οχήματος. Όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και άνετη. Το KEYLESS-GO βάζει τέλος στη συνεχή αναζήτηση του κλειδιού. Το αυτοκίνητο ανιχνεύει το κλειδί σας όταν το έχετε απλώς μαζί σας ή μέσα στο αυτοκίνητο. Έτσι, όλες οι πόρτες ανοίγουν και κλειδώνουν με ένα άγγιγμα της λαβής της πόρτας. Είτε αναζητάτε έναν κομψό και αποτελεσματικό καθημερινό οδηγό είτε ένα εκλεπτυσμένο πολυτελές αυτοκίνητο για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο, η Mercedes GLC 200 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά:

  • Καθίσματα με ειδικό σχέδιο και προσκέφαλα νέας σχεδίασης
  • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα
  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός
  • Κεντρική οθόνη υψηλής ανάλυσης, ελαφρώς κεκλιμένη προς τον οδηγό
  • Κεντρική κονσόλα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
  • Πακέτο αποθηκευτικών χώρων
go top

Κάντε Κράτηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!